• Domů
  • Aktuality
  • Obsah
  • Diskuze
  • Výsledky
  • Kalendář
  • Soutěže
  • Registr
  • Pokyny
  • Archív
  • ČLÁNKY NAŠÍCH DOPISOVATELŮ

    Pro čtení z archívu vyber rok:
      2024      2023      2022      2021      2020      2019      2018      2017      2016      2015      2014      2013      2012      2011   


      16.04.2014 07:48   Pohľad z debny.     (3. kolo SCM - Frýdek-Místek)

    Úplný záver druhej etapy druhého kola SCM sme(som)tak dokecali, že sa tomu až ťažko dalo uveriť. Zle som si pozrel kde je cieľ a tak sme 18 min blúdili na nejakom sídlisku. Kým my svitlo, bolo už neskoro a do cieľa prichádzame s meškaním 29 min. Končíme tak poslední.


    Posilnení údeným kuracím stehnom a zemiakovým šalátom odchádzame do ďaľšieho boja odhodlaní vyhrať. Od štartu do bodu Z robím prvú chybu,keď si veselo ideme do mapovej jednosmerky vyznačenej v detaile. Pred odovzdaním JV si to ale všimnem, tak si dopisujem spk K,E.Spk K ale bola navyše tak to mám za 60tb. Z bodu Z do bodu K bez problémov bereme spk 9.V kóte 303 najprv plníme podmienku odbočiť vpravo,spk HA, potom až výjazd v smere šípky. Po výjazde z bodu J pár reálnych križovatiek bereme spk E a mapovo do bodu K pre spk 9. Opäť pár reálnych križovatiek a mapovo do bodu Y. Séria reálnych údajov okolo nákupného centra s spk R končí podľa itíku na Daj prednosť vpravo. Bola to však stopka s spk T. Jedna drobná chyba od autora,ktorá sa ešte zopakovala v ďaľšej etape na inom mieste,inak parádne postavenej súťaži.Po výjazde z bodu M 3x(L,P) na parkovisku kde sme sa krútili v 2 etape dopoludnia. Tentokrát len pre spk 4. Záver mapovo do kóty 304 a do cieľa. Píšem spk R,5. Následne si uvedomujem, že v kóte 304 sme vlastne neboli, tak si pred 5-tku dopisujem ešte jedno R.


    Po prvom kole SCM v Hlučíne som otca asi moc vychválil za JZ, tak mi teraz na zúženom prejazde rozmlátil pravý speťák. Čas mal 50s. + 30tb za cúvanie do garáže a odpálenie kolíka so speťákom.
    Na úvod druhej etapy si berieme falošnú spk U. Po splnení podmienky v kóte 401 prichádzame na stopku s spk 11,ktora bola v itíku nakreslená ako Daj prednosť. S predtuchou druhej chybičky autora pokračujeme ďaľej.Mapovo do bodu N sme ešte odbehli pre spk 21. Cestou na začiatok SM1 po mape Brušperku starej desiatky rokov sme trochu náhodne natrafili na spk O.Zo slepej mapy s spk 2 som nenašiel najkratší prejazd do kóty 401, tak si píšem navyše spk 21. Po výjazde na juh prichádzame k už spomínanej stopke s spk 11. Za bodom M na vyznačenom tvare bereme spk 1. Mapová cesta do bodu Z bola pre nás najnáročnejšia, no zvládli sme to bez blúdenia a za obchodným centrom bereme pri stopke spk T. Cestou do cieľa sa ma otec ešte 4x spýtal či viem kde je cieľ a či nejdeme pobehať na sídlisko.


    Za 3tie kolo SCM máme ,,len" 3 spk navyše a tak si pripisujeme ďaľšie víťazstvo v perfektne postavenej súťaži plnej dobrých nápadov a fínt. Veríme, že sa tu stretneme aj o rok.

    autor příspěvku: MagdolenR   


      Zpět na výběr roku 2014