• Domů
  • Aktuality
  • Obsah
  • Diskuze
  • Výsledky
  • Kalendář
  • Soutěže
  • Registr
  • Pokyny
  • Archív
  • ČLÁNKY NAŠÍCH DOPISOVATELŮ

    Pro čtení z archívu vyber rok:
      2024      2023      2022      2021      2020      2019      2018      2017      2016      2015      2014      2013      2012      2011   


      07.04.2015 01:05   Rallye Šmidl 2015 tluče na dveře

    Tak jak se blíží letošní ročník Rallye Šmídl, tak postupně generální sponzor odkrývá karty ohledně doprovodného programu,jehož hlavní "hvězdy" jsou již známy. Vše se dočtete na přiloženém plakátku.
    O letošní ročník je opět zájem ve všech třech kategoriích. Již 10 dní po spuštění přihlašování bylo přihlášeno 30 posádek. A snad v tuto chvíli je jen s podivem, že to zatím vypadá , poprvé v historii BOAS a AOS, že v jedné z kategorií budeme moci vyhlásit vítěze soutěže ještě před startem. V moravské části Shellu je zatím na nejvyšší bedně posádka č. 203: Revallo - Dvorský. Blahopřeji Lolemu, jako výbornému trenérovi, že vede synka k metám nejvyšším.
    A nyní již jen tiskovka pro regionální media:

    ZANEDLOUHO ODSTARTUJE 4. ROČNÍK RALLYE ŠMÍDL
    Středisko volného času, Animo, Žamberk společně s generálním partnerem firmou Šmídl s.r.o. a městem Žamberk zve nejen automobilové fanoušky a rodiny s dětmi na 4. ročník RALLYE ŠMÍDL, který se koná v sobotu 25. dubna 2015.
    Akce je každoročně pořádána v rámci dubna – měsíce bezpečnosti a jedná se o amatérskou automobilovou orientační soutěž, která se jede za běžného silničního provozu. Rallye Šmídl je letos rozdělena do tří kategorií: tradičně se pojedou kategorie „Hobby“ a “Family“, z čehož první je zaměřena pro automobilové nadšence a druhá pro pobavení rodin s dětmi. V tomto roce je (pro Žamberk nově) zařazena také kategorie pro posádky, které se tímto sportem zabývají nebo zabývaly někdy dříve, zařazená do kalendáře „Shell Cup“.
    Na odpolední doprovodný program je srdečně zvána také široká veřejnost, která se neúčastní soutěže. Bude se konat od 14:30 hodin v areálu firmy Šmídl a vstup je zdarma. Těšit se můžete například na jízdu na koloběžkách, malování na obličej, střelbu ze vzduchovky, simulaci dopravní nehody, představení složek integrovaného záchranného systému, deskové hry, výtvarnou dílnu, taneční vystoupení nebo úspěšné šlapací moskviče. Za hezkého počasí si děti budou moci zařádit v pěně (náhradní oblečení s sebou :-) ). Po celé odpoledne si budete moci vychutnat skvělé občerstvení, zhlédnout taneční vystoupení a v podvečer zahraje kapela Divokj Bill revival. Moderátorkou letošní Rallye Šmídl je Jana Doleželová, Miss ČR roku 2004.
    Přihlášky a více informací naleznete na www.smidl.cz nebo www.animo.zamberk.cz.

    Petra Brůnová, kultura a propagace města Žamberk

    autor příspěvku: VláďaF   


      Zpět na výběr roku 2015