• Domů
  • Aktuality
  • Obsah
  • Diskuze
  • Výsledky
  • Kalendář
  • Soutěže
  • Registr
  • Pokyny
  • Archív
  • ČLÁNKY NAŠÍCH DOPISOVATELŮ

    Pro čtení z archívu vyber rok:
      2024      2023      2022      2021      2020      2019      2018      2017      2016      2015      2014      2013      2012      2011   


      13.11.2019 16:03   Pohled z bedny Svatomartinská - MP dopo odpo rok

    Trochu jinak. Ti navigátoři do toho vidí a rozebírají průjezdy. R.A. je v běhu a dostal jsem licenci na pohled můj. Vidím v iti jen něco problémové co řešíme spolu.
    Byl to trochu jiný adrenalin a výzva. Asi všichni ví o co šlo - Ladu a Mirka Paulů trochu poškádlit, aby titul MP neměli úplně zadarmo když si řeknou "jó to stačí". Po Pretioxu družstva s MP to tak nějak padlo do klína. Taky za to můžou novoty v organizaci všech seriálů, že na Moravě stačilo zajet 2 dvojkola. To mě probudilo po 4 letech neježdění to zkusit.
    Tak jsme jeli.
    Dopoledne: Už to tu bylo - hned po startu všichni ve špatným fuflíku a já už to tušil ... á sakra to bude na náhodě ... a taky že jo ... pak ještě fuflíček o kterém psal Jura4 že ho nevidí ještě teď - ten jsme taky neviděli ... při vyhodnocování furt +/- 1-3 takže po dopoledni nejistota. Všechno rozhodla až zručka, která se jela odpoledne mezi etapami. To už všichni známe, že někdy rozhodují totální drobnosti. Například jedno váhavé otáčení nebo nestihnutý semafor, kvůli kterým přijedete o 19 vteřin do časovky později. Nebo jeden kolek ve zručce. To by všechno nevadilo. !!!! Kdyby nás nepodřízl sám PERUN a neposlal nám do zručky cizí auto. V brance slalomu stojí a s pořadatelem se baví. Takže pak už to nebylo ono a výsledek 3. Konec škádlení s úřadujícími mistry. Pokud by si to chtěl pořadatel chtít sám hodit na hlavu - tak si to hoď a příště všichni si hlídejme vjezd do zručky - mohlo by být hůř až někdo někoho přejede.
    Odpoledne: tak probuď se honem po zelí s knedlama !! ... první etapa hned makačka a půlhodinová sekera ... ale R.A. makal a hned jsem zas tušil jó tady by to mělo být v poho, náročnější zadání je R.A. parketa. Druhá etapa už klidnější dojezd v pohodě.
    Něco k řešení iti co nikdo v diskuzi neřešil, pořešeno souhlasně se stavitelem až post: etapa O1 za kótou 329 reálná chlupatá přechod na mapovou chlupatou - po projetí poslední odbočky reálné mám jet reálně na první mapový chlup mapové - to je tedy reálně rovně projet mapovou protisměrnou kterou sis sám udělal a kříž a furt rovně až na téčko kde to teprve můžeš udělat (co ty na to rozboráři Mašku?) - dořešit to na místě už nešlo ale to nám nevadilo
    Souhrn - NEOPAKOVATELNÉ A NEZAPOMENUTELNÉ. Pořadateli děkujeme a Ladě s Mirkem blahopřejeme.

    autor příspěvku: Lole   


      Zpět na výběr roku 2019