VSTUP     AKTUALITY     DISKUSE     VÝSLEDKY     KALENDÁŘ     PROPOZICE     PŘIHLÁŠKY     POKYNY     FOTO     ARCHIV  
  ZAČÍNÁME S AOS  
   ARCHÍV:
.
         2021
.
         2020
.
         2019
.
         2018
.
         2017
.
         2016
.
         2015
.
         2014
.
         2013
.
         2012
.
         2011

  26.03.2015 17:02   Nové diskusní fórum na našich stránkách.
Porucha nám zablokovala diskusi, kterou jsme měli umístěnou u jednoho poskytovatele. Nezbývalo mi, než se pokusit vytvořit naše vlastní, abychom nebyli na nikom závislí. Poslední dobou se někdo vydával za Loleho a možná i za někoho jiného. Toto jsme nemohli poznat, protože se mohl každý přihlásit pod libovolným jménem. Teď je to již ošetřené a každé jméno, či přezdívka, která je již zaregistrovaná jé chráněná heslem. Snažil jsem se seč mi vědomosti stačily, ale mohou tam být i nedostatky, na které se nebojte mě upozornit. Jsem pouze amatér, kterého to baví. :-)
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Duža   
  26.03.2015 11:20   Informace pro pořadatele Shell cupů 2014
Příspěvek pro pořadatele Shell cupů obdržíme vždy až po odjetí celé sezony někdy koncem roku a doposud ještě nebyl vyplacen příspěvek za rok 2014. Žádám pořadatele Shell cupů 2014, aby mně e-mailem (na amk@amk.cz) zaslali čísla účtů kam příspěvek zaslat (případná výplata v hotovosti možná, účet má přednost). Další potěšující zprávou je, že se pořadatel loňského Českého poháru a Shell cupu reprezentovaný Rudou a Alešem Sobotovými vzdal příspěvku na pořádání soutěže a rozhodl se tuto částku věnovat ostatním pořadatelům Shell cupů. Tuto částku navíc dostanete společně s běžným příspěvkem.



Za toto velmi pěkné gesto patří Sobotům velký dík.



Předpokládám, že i v letošním roce bude fa Shell podporovat naše soutěže. Nové informace od Petra Maška získáme na prvním mistráku. Určitě ale změníme systém vyplácení příspěvku tak, aby pořadatelé obdrželi peníze bezprostředně po uspořádání soutěže.



Za Svaz AOS v AČR Zdeněk Klenák

..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Klenák Zdeněk   
  24.03.2015 20:01   Pohled z bedny Hlučínského Shell cupu.
Pohled z bedny shell cup Hlučín
Můj spolujezdec má letos trochu problémy s termíny českých soutěží Shell Cupu. Abychom si letos trochu zazávodili, padlo rozhodnutí, že se podíváme také na Moravu.
Hlučín - v tomto městě jsme ještě nikdy nebyli, proto bylo velké očekávání, do čeho jedeme. První plus bylo od začátku do konce soutěže hezké počasí, druhý plus byla atmosféra celého závodu. Příjemní pořadatelé, minimální časový skluz při zahájení rozpravy a časový rozvrh celého závodu. Trochu nás zarazil netradiční start do jízdy zručnosti
Jako „Shelláci“ jsme měli možnost absolvovat 1. etapu Moravského poháru. Jela se jen ve městě. Výsledek byl velmi nelichotivý – předposlední místo. V následující přestávce na oběd jsme se na vzorovém itineráři snažili poznat rukopis autora trati. V tom nám velice pomohl Petr Dvorský, který nám trpělivě vysvětloval všechny chyby, které jsme v této etapě vyprodukovali. Za to mu patří velké poděkování.
Další dvě etapy jsme absolvovali po obědě odpoledne. K celé trati můžeme říci jen to – líbila se nám hlavně proto, že byla jezdivá. To znamená jet do nějaké obce, něco menšího tam udělat a hned přesun do další obce, atd. Žádné ježdění „na pětníku“ na nějakém sídlišti mezi paneláky.
První místo (celkem se 6 neprojetými PK a 2 navíc) je pro nás samozřejmě překvapením, Je ale bohužel devalvováno celkovým počtem zúčastněných posádek SC v počtu 4, což je velká škoda.
Ještě bych se chtěl omluvit za mojí stručnost. Je to poprvé, co takhle tvořím nějaký článek.
Za posádku startovní číslo 105 Mirek Jára
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Miroslav Jára