VSTUP     AKTUALITY     DISKUSE     VÝSLEDKY     KALENDÁŘ     PROPOZICE     PŘIHLÁŠKY     POKYNY     FOTO     ARCHIV  
  ZAČÍNÁME S AOS  
   ARCHÍV:
.
         2021
.
         2020
.
         2019
.
         2018
.
         2017
.
         2016
.
         2015
.
         2014
.
         2013
.
         2012
.
         2011

  18.09.2015 16:58   Jak to mělo být na Kladně.
Průvodce po trati, aneb jak to mělo na Kladně být.
Nebo alespoň, jak si to autor myslel, že to mělo být.

PRŮVODCE PO TRATI
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Kotina Pavel   
  17.09.2015 17:48   Shell Cup Kladno 2015 „ náš první „ Pohled z bedny
Do Kladna jsme se těšili. Je to první soutěž po prázdninách, a navíc se nám zde loni přes nevalné výsledky moc líbilo.
Začátek soutěže byl tradičně v AMK Kladno, kde se o nás pořadatelé vzorně postarali.
Po krátkém „manželském intermezzu „ při přejezdu z klubu na start – manžel má jinou představu jak se před startem připravit –jsme se nabuzení vrhli do 1.etapy. Začátek probíhal hladce. První zaváhání přišlo při nájezdu na SM2 v bodu 313, kde byla mapová podmínka, po obkroužení bloku jsme to ale zvládli. Průjezd SM pak bez problémů a hurá dále.
To „ bezproblémů“ jsme si jen mysleli - SM (kdy jsme místo podle ZM jeli podle plánku) a chybička v bodě 333„ v liché kótě vždy levá“ ( my udělali jen jednou) nás stálo trochu času a 260 bodů.
Trocha jízdy po městě a už další slepá mapa. Mapa odjetá a pokračovali jsme do bodu 412. Zde malinké přehlédnutí mapová jednosměrky a ušetřili jsme čas kratší tratí, o bodech se to říci nedá +200 bodů . Pak už jen diskuze vzít či nevzít PK 33 dvakrát nebo třikrát ( při první průjezdu jsme ji viděli z boku) a jsme v cíli s dobrým pocitem, že nám to dnes docela jde. Pocit to byl mylný, bodově to byla naše nejhorší etapa.
Krátké občerstvení a vyrazili jsme do druhé etapy. I zde se nám zdálo, že víme co děláme. Dobývání kóty 401 bylo zdlouhavé , stále nás “ něco“ odvádělo z naplánované trasy, , ale podařilo se . „Mostovou“podmínku mezi kótou 390 jsme splnili, ale soustředěním na ni jsem úplně vypustila detail kóty a podmínky takže +200 bodů. Poklidnou jízdou jsme pokračovali dle itineráře. Na závěr trocha zbytečné jízdy díky mylnému vyložení si podmínky v kótě 606 , neoprávněná radost z PK 4, (která byla navíc) a po správném projetí PK 8 jsme v cíli 2 e.tapy.
Opět občerstvení ( mozek potřebuje cukr) a vyrážíme na závěrečnou etapu.
3. etapa probíhala také klidně. Důsledné dodržování vložáku( z kruhového objezdu vždy 2 výjezdem) nám vyneslo PK 48 a dostali jsme se tam, kam jsme potřebovali. Radar jsme viděli včas, takže za nula. Chválím řidiče za dvě plné čáry, které nepřehlédl. Mě se bohužel „zase „ podařilo přehlédnout dva detaily . Po kroužení kolem kóty 401 ( na stopce poprvé P) se nám podařilo dorazit do cíle i když s vyčerpáním 25 min. z limitu.
Po odjetí čisté JZ, opět pochvala řidiči ( i když od spokojený nebyl, neskončil první) dojíždíme do cíle spokojeni. Výborná „gulášovka“ na spokojenosti neubrala. Po zhlédnutí vzorových průjezdů a spočtení skóre jsem si říkala, že některé chyby jsem si „fakt“ mohla odpustit, ale dobrá nálada zůstala. Že jsme skončili na bedně bylo příjemné překvapení.
Pořadatelů ještě jednou děkujeme za bezva soutěž a příští rok určitě přijedeme zas.

Za posádku č.104 Martina Čáslavská
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: MartinaC   
  14.09.2015 14:50   Doplnění propozic na Český pohár Ekser rallye 2015
Pořadatel vydal doplnění propozic na blížící se dvojkolo Českého poháru v Mimoni.

DOPLNĚNÍ PROPOZIC
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Sobota Rudolf