VSTUP     AKTUALITY     DISKUSE     VÝSLEDKY     KALENDÁŘ     PROPOZICE     PŘIHLÁŠKY     POKYNY     FOTO     ARCHIV  
  ZAČÍNÁME S AOS  
   ARCHÍV:
.
         2021
.
         2020
.
         2019
.
         2018
.
         2017
.
         2016
.
         2015
.
         2014
.
         2013
.
         2012
.
         2011

  20.12.2015 11:42   Internetové itineráře Vánoční schody 2015
Tak se podařilo vše připravit včas. Řešení internetových itinerářů bude přístupné od Štědrého dne dopoledne na našich stránkách.

Jsou připraveny čtyři jednodušší itineráře. Posunout se o schodek výše Vám umožní pouze bezchybný průjezd. Můžete se o něj pokoušet jak dlouho budete potřebovat. Kdo se na kterém schodě právě nachází uvidíte na úvodní stránce.

Je zapotřebí upozornit, že za bezchybný průjezd se považuje vzorák autora. Zda je i tento bezchybný poctivě zkontroloval Jarda Holman.



ZA SVAZ AOS PŘEJI VŠEM PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ VÁNOC A VESELÝ VSTUP DO NOVÉHO ROKU 2016 !!!
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Duža   
  01.12.2015 22:38   Příprava Přílohy Ročenky AOS 2015-2016
Vážení a milí,
vždy jste si stěžovali, že vás oslovuji pozdě a že jste již vše z uplynulé sezóny zapomněli. A tak vzhledem k tomu, že letos skončila sezóna AOS velmi brzy, žádám tímto vás všechny už nyní, abyste se zamysleli a přidali nějaký příspěvek, kritický nebo chválicí nebo inspirativní anebo pouze pro pobavení, do každoroční Přílohy Ročenky AOS. Příspěvky prosím zasílejte na e-mailovou adresu Milda.Vlk@volny.cz do 15.ledna 2016.
Za všechny čtenáře této roční periodiky děkuji.
Milan Vlk

..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: MilanVlk   
  22.11.2015 18:12   Pohled ze sezonní bedýnky malého moravského kalíšku.
Mraky pohledů z různých beden se již promlelo tímto fórem, tak bych rád přispěl do kolekce ohlédnutím za letošní sezonou.
Ač veterán soutěží, v zájmu omladění naší komunity, (a taky z nouze, že už se mnou nechce jezdit ani můj syn, ani Janek, ani „Bucák“), přitáhl jsem k našemu sportu synovce.
Po loňské půlsezóně, v které jsme se učili na sebe reagovat, učili se vzájemně srozumitelné komunikaci v autě, dělbě práce a vzájemné kontrole, byla pro nás letošní sezóna opravdovým vstupem do šílenství jménem AOS.
První dvoukolo bych raději nekomentoval, ač, bylo ze strany autora a pořadatele špičkové, pro nás to byl propadák a studená sprcha, až jsem litoval, že jsem se hnal přes 700 km, abych si odvezl (jak dnes již víme) dva škrty. Přínosem však bylo, že když můj mladík dostal na čumák, tak šel do sebe.
Dvě bedýnky nejvyšší (MMP) a dál od 1 do 3 vyhrotilo souboj s v MMP nejlepší slovenskou posádku tak, že před posledním dvoukolem v Hlučíně jsme sice měli druhé místo jisté (posun z loňského třetího), ale lákala nás meta nejvyšší, na kterou pořád byla šance. I proto, ač jsem byl v časovém presu a Martin po na stužkové přebděné noci, vyrazili jsme na poslední zteč do Hluičína a oplatilo se.
Nejspíš jsme měli štěstí, že Milan Búci měl zřejmě den blbec, očekávali jsme lítý boj, nakonec nám to kluci ze Slovenska víceméně darovali a nejvyšší post na malé bedýnce moravského kalíšku byla v kapse.
Nelze ale nezmínit posádku Zuzky a Martina Klasových, kteří ke konci sezóny se hodně dotahovali na čelo MMP. Určitě musíme počítat s tím, že budou příští sezónu sahat po vítězství. Samozřejmě, uděláme vše proto, aby se jim to nepovedlo, ale jejich aktivní ježdění obou pohárů je na výkonu znát a bude příští rok hodně těžké je porazit.
Závěrem bych za naši posádku rád poděkoval všem autorům, rozhodčím i ostatním pořadatelům, že pro nás připravili opravdu hodnotnou sezónu a popřát všem AOSákům hodně úspěchů do příští sezóny.
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Bodický Vlado