VSTUP     AKTUALITY     DISKUSE     VÝSLEDKY     KALENDÁŘ     PROPOZICE     PŘIHLÁŠKY     POKYNY     FOTO     ARCHIV  
  ZAČÍNÁME S AOS  
   ARCHÍV:
.
         2021
.
         2020
.
         2019
.
         2018
.
         2017
.
         2016
.
         2015
.
         2014
.
         2013
.
         2012
.
         2011

  15.10.2018 11:21   Mistry ČR v AOS se stali manželé Paulů
O víkendu proběhlo závěrečné dvoukolo MČR v AOS v Táboře. Soutěž to byla určitě povedená pod taktovkou Standy Kočího. Vymyslet 6 etap mistráku a 3 etapy Shellu, tak to klobouk dolů. Vše probíhalo hladce a bez zádrhelů, připomínky se nějaké menší vyskytly, ale myslím, že nic zásadního. Poslední dvoukolo mělo rozhodnout o mistrech mezi manželi Paulů a posádkou Zdrubecký – Kotinová a také o tom, zda je na bedně doplní Kotina se Zdrubeckým nebo Kubíčci. Oba souboje vyhrály služebně starší posádky a tak musí mládí ještě rok (?) počkat. Paulů nechtěli souboj dramatizovat a raději vyhráli hned v noci a stali se mistry. A aby potvrdili, že je titul ve správných rukou, tak vyhráli i denní soutěž. Návazali tak na svůj poslední titul z roku 2010 a stali se potřetí mistry ČR ze ziskem 300 bodů za 6 vítězství, přičemž nejhorším jejich umístěním bylo 3. místo. Parádní výkon, velká gratulace I druzí Zdrubecký – Kotinová jeli výborně, 3 vítězství a tři druhá místa také super výkon. Souboj o třetí místo nakonec dopadl lépe pro Zdrubeckého s Kotinou, když Kubíčci pouze vyrovnali jejich bodový stav a při rovnosti bodů skončili čtvrtí. Vyhlášení mistrů bylo tradičně prodlouženo ve společné večerní posezení posádek, které zůstaly.

Výroční konferenci jsme po dohodě posunuli o týden později a proběhne při mistrovství ČR družstev, bude nás tam více, tak jsme se shodli, že to bude lepší.

Děkujeme pořadatelům za uspořádání pěkného posledního kola MČR 2018

Zdenek Klenák

..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Klenák Zdeněk   
  15.10.2018 08:30   Žižkovský MEDVĚD - informace č.1
Velmi nás těší velký zájem o soutěž AOS Žižkovský MEDVĚD. Vzhledem k tomu, že je v termínu přihlášeno 40 posádek, což je pro nás maximum, tak děláme tímto stop stav - oproti proposicím (omezený počet posádek u přejímky).

Prosíme posádky aby nejdříve odjeli JZ + ZZ a pak do centra soutěže na přejímku. Plánek JZ bude vyvěšen v místě JZ. Z časových důvodů se pokusíme mít JZ postavenou již od 7.00hod.. Přijeďte co nejdříve, ať to vše časově zvládnem.

V centrum soutěže neparkujte před restaurací - místa pro pořadatele - děkujeme.

Pokud možno startovné si připravte v přesné částce (300,- 400,-).

Startovní pořadí bude vyvěšeno v centrum soutěže.

Potvrzujeme, že evidujeme 12 kompletních přihlášených družstev a posádky st.č. 51, 53, 66 do MP a 111 do M Shell.

Za všechny pořadatele se na Vás těší Pavel V.
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Virl Pavel   
  11.10.2018 13:25   Výroční konference AOS
V sobotu dne 13.října 2018 se bude konat v Táboře (v restauraci PETA CAR, Na Kopečku, Měšická 1993) od cca 18:30 hod. (po vyhlášení výsledků 10. kola MČR v AOS) konference komise AOS Autoklubu ČR. Zúčastnit se mohou všichni držitelé licencí pro AOS, účastníci AOS na úrovni Českého nebo Moravského poháru, kteří se v r. 2018 zúčastnili alespoň jedné soutěže a zástupci pořadatelů (v úrovni MČR, ČP nebo MP) v r. 2018.









Program konference:

1) Zahájení
2) Zpráva o činnosti komise AOS AČR
3) Zpráva o hospodaření komise AOS AČR
4) Různé- organizační, kalendář 2019, získávání nových posádek atd.
5) Diskuze

Tato konference je nevolební, v případě potřeby je možno udělat změny v komisi.


Za komisi AOS AČR Zdeněk Klenák
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Klenák Zdeněk