VSTUP     AKTUALITY     DISKUSE     VÝSLEDKY     KALENDÁŘ     PROPOZICE     PŘIHLÁŠKY     POKYNY     FOTO     ARCHIV  
  ZAČÍNÁME S AOS  
   ARCHÍV:
.
         2021
.
         2020
.
         2019
.
         2018
.
         2017
.
         2016
.
         2015
.
         2014
.
         2013
.
         2012
.
         2011

  18.10.2018 23:43   Vzorové průjezdy Shell cupu v Táboře.
Zde máte ke stažení kopie vzoráků Shell cupu v Táboře:


1. ETAPA

2. ETAPA

3. ETAPA
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Kočí Stanislav   
  18.10.2018 11:49   Stručný pohled z táborské bedny
Letošní Tábor byl takový nějaký… jiný… lepší! Začalo to už ráno, kdy nás překvapila nejen nově zrekonstruovaná restaurace, kde se vše odehrávalo, ale i poměrně náročná zručka, kdy jsme i s naší závodní nákupní taškou měli co dělat.

První a třetí etapa se vyznačovaly zejména nutností delší přípravy, nicméně co jsem slyšel od posádek MR, tak to byl ještě slabší odvar. Nicméně se dalo vyjet až v momentě, kdy naše mapy a itíky hrály všemi barvami. A navrch zpestření v podobě zaznamenávání názvů obcí. Jediné, s čím jsme se po cestě trochu prali, byla kombinace dvou druhů map, zejména starší typ základní mapy nám dává již tradičně zabrat. Nachytali jsme se u rekonstrukce mostu, na tomhle nás Standa vytrestal excelentně, naštěstí jen za stovku. Ve třetí etapě nutno ocenit výtečně umístěný radar na dlouhé cestě přes les mezi obcemi, na jejímž začátku však stála mimo omezení do 2,5 tuny i padesátka. Já se udržel, ale cifry tam padaly slušné… Prostřední etapa byla kratší, ze začátku mi, zejména co se SPK týče, přišla taková vlažnější, ale zdání klame, i tady jsme měli po chvíli plný výkaz. Co se pořadatelům opět povedlo, byla polívka po druhé etapě, která v ten moment úžasně bodla. Toto prosím do budoucna určitě zachovat!

Po skončení jsme neměli radost jenom z našeho výsledku, kdy 498 bodů za 3 etapy není rozhodně špatné, z originální ceny v podobě pytle máku, který co nevidět zpracujeme do závinu, ale tak nějak z celého dne. Bylo to takové jiné, lepší... Vítězstvím jsme si navíc zajistili, že už se příští rok pod číslem 123 neobjevíme. Máme velký respekt, ale na novou pohárovou výzvu se nesmírně těšíme! A závěrem ještě to nejdůležitější, gratulujeme manželům Paulů k zisku titulu mistra ČR!

Za posádku č. 123
Petr Manda
..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Manda   
  15.10.2018 11:21   Mistry ČR v AOS se stali manželé Paulů
O víkendu proběhlo závěrečné dvoukolo MČR v AOS v Táboře. Soutěž to byla určitě povedená pod taktovkou Standy Kočího. Vymyslet 6 etap mistráku a 3 etapy Shellu, tak to klobouk dolů. Vše probíhalo hladce a bez zádrhelů, připomínky se nějaké menší vyskytly, ale myslím, že nic zásadního. Poslední dvoukolo mělo rozhodnout o mistrech mezi manželi Paulů a posádkou Zdrubecký – Kotinová a také o tom, zda je na bedně doplní Kotina se Zdrubeckým nebo Kubíčci. Oba souboje vyhrály služebně starší posádky a tak musí mládí ještě rok (?) počkat. Paulů nechtěli souboj dramatizovat a raději vyhráli hned v noci a stali se mistry. A aby potvrdili, že je titul ve správných rukou, tak vyhráli i denní soutěž. Návazali tak na svůj poslední titul z roku 2010 a stali se potřetí mistry ČR ze ziskem 300 bodů za 6 vítězství, přičemž nejhorším jejich umístěním bylo 3. místo. Parádní výkon, velká gratulace I druzí Zdrubecký – Kotinová jeli výborně, 3 vítězství a tři druhá místa také super výkon. Souboj o třetí místo nakonec dopadl lépe pro Zdrubeckého s Kotinou, když Kubíčci pouze vyrovnali jejich bodový stav a při rovnosti bodů skončili čtvrtí. Vyhlášení mistrů bylo tradičně prodlouženo ve společné večerní posezení posádek, které zůstaly.

Výroční konferenci jsme po dohodě posunuli o týden později a proběhne při mistrovství ČR družstev, bude nás tam více, tak jsme se shodli, že to bude lepší.

Děkujeme pořadatelům za uspořádání pěkného posledního kola MČR 2018

Zdenek Klenák

..........................................................................................................................................................................
autor příspěvku: Klenák Zdeněk